Hej, jag är er bröllopsfotograf och mitt namn är Linda Roos.

Men det har ni säkert redan förstått vid detta laget. Jag är 35 år gammal och jag bor i en villa i Svalöv tillsammans med min man Robin (- Hej Bröllop på midsommarafton (2020), (2021), 2022!) och våra två virvelvindar till barn. Mina bästa väninnor beskriver mig som empatisk, personlig, ambitiös, jordnära och prestigelös. Tydligen har jag en gnutta torr humor också! (Tips om du vill få en egoboost; fråga dina vänner om dina bästa egenskaper!).

När jag inte tar hand om familjen eller fotograferar så arbetar jag som sjuksköterska. Att vara en spindel i nätet tycker jag är fantastisk roligt och detta tar jag även med mig inom mitt fotograferande. Det gäller att allt går smidigt och utan hinder under er bröllopsdag, men om det inte gör det så är problem till för att lösas! Under er bröllopsdag så kommer jag inte bara att vara er fotograf utan jag kommer att vara er vän som peppar och stöttar, fixar och donar. Hårklämman kanske håller på att trilla av, mascaran har målat ett streck på kinden efter alla lyckotårar och flugan vill sitta på sniskan efter lite hångel... Oavsett vad det är så fixar jag det! Jag har tidigare sminkat flertalet brudar inför deras bröllop, jag har varit brudtärna och jag har varit toastmadame. Och nu håller jag på att planera mitt och Robins bröllop! Bröllop va!?

Er dag är mitt största fokus och jag kommer att fånga en massa värdefulla ögonblick, så att ni, när ni är gamla och skrynkliga kan se tillbaka på er bröllopsdag såsom den var, - ljus, kärleksfull, fantastisk och jävligt rolig.

(foto: LP Weddings.)

3 snabba om Linda:

  1. Jag dricker gärna ljummen Pepsi Max eller kallt kaffe.
  2. Jag fullkomligt hatar smuts och grus under fötterna och jag dammsugar dagligen (gärna två gånger per dag...).
  3. När jag får en idé om något som jag vill ha gjort så skall det gärna ha varit gjort dagen innan... Ingen kan stoppa mig när jag bestämt mig för något.Hej, jag är videograf och mitt namn är Robin Olsson.

Linda berättar: "Jaha, vad är nu detta för hue..?" tänker kanske ni. - Jo, detta är min man, Robin. Lammköttet som är hela nio dagar yngre än mig. Gymnasielärare i Svenska och Psykologi är hans ordinarie arbete, men numera är han också en jäkel på att filma bröllop! Robin behöver egentligen ingen vidare presentation, för karln i sig är fantastisk på alla sätt och vis...


(foto: LP Weddings.)

3 snabba om Robin:

  1. Har lätt för att snöa in på olika saker, nu ska han lära sig att spela piano.
  2. Skulle kunna käka LEGO till frukost.
  3. Blir oerhört trött på Lindas spontanitet och alla saker som skall vara gjorda gärna igår. Har ingenting att säga till om när planerna skall förverkligas, men blir alltid lika imponerad av hur jäkla bra allting blir.